Workshops Kinderen

Je kunt alleen of gezellig met je vriendjes en/of vriendinnetjes deelnemen aan een workshop.
Ook is het mogelijk om als groep een workshop te volgen, om bijvoorbeeld je kinderfeestje te vieren, afscheid van groep 8 of gewoon om een gezellige middag te hebben als vriendinnengroep. In onderling overleg is het mogelijk om een datum te prikken.
Als er workshops zijn kan je hieronder kiezen uit het aanbod van de verschillende workshops.
Bekijk onze agenda voor meer activiteiten van Sam maakt het.

Dromenvanger maken

€ 15,00

Workshop dromenvanger maken. We gaan aan de slag met wol, vilt, takken, veren, pompom, etc. Als je klaar bent ga je naar huis met een mooi en uniek exemplaar, die een mooi plekje verdient.

Uil met een thema

€ 7,50

Tijdens deze workshop gaan we een uil met een thema maken. We gaan creatief aan de slag met foam clay, silk clay, veertjes etc. Ik ben benieuwd hoe jouw uil er uit ziet als je naar huis gaat?

3 houten huisjes pimpen

€ 10,00

Tijdens deze workshop gaan we 3 houten huisjes pimpen. We gaan creatief aan de slag met verf, behang, wol gerei, bedeltjes, touw, teksten etc. Super leuk om ze in stijl van je kamer te maken.

Vilten tasje maken en pimpen

€ 10,00

Workshop vilten tasje maken en pimpen. We gaan creatief aan de slag met vilt, wol, kant, pompom, knoopjes etc. Aan het eind van de workshop ga je naar huis met een persoonlijk en uniek tasje.

Sieradenkistje

€ 10,00

Tijdens deze workshop gaan we een sieraden kistje pimpen. We gaan creatief aan de slag met verf, foam clay en daimant painting. Je gaat naar huis met een uniek en persoonlijk sieraden kistje.

Etagère met taartjes

€ 15,00

Tijdens deze workshop gaan we leuke taartjes maken. We gaan creatief aan de slag met sponsjes, vilt, glitters, pompoms, bloemen, wol etc. Als de taartjes gereed, zijn krijgen ze een mooi plaatsje op de etagère.