Algemene Voorwaarden

Algemeen

Sam maakt het is een webshop die is gevestigd in Heukelum. We staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 59921838. Wanneer u een bestelling plaats, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarde van Sam maakt het.

Producten

Alle producten worden op maat gemaakt. De klant dient rekening te houden met geringe maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten en/of materialen. Dergelijke afwijkingen geven de klant niet het recht de bestelling te weigeren of een vergoeding van Sam maakt het te verlangen.

Prijzen

De prijzen die bij de producten vermeld zijn, zijn inclusief 21% BTW.
De prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Levering

 • Bij verzending door Sam maakt het
  Voor iedere bestelling geldt dat er alleen verzonden wordt na ontvangst van betaling.
  Sam maakt het streeft ernaar om na ontvangst van betaling de bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden. Mocht een artikel niet op voorraad zijn, neemt Sam maakt het hierover contact met u op. Indien levering van het bestelde product op korte termijn niet mogelijk is, zullen reeds betaalde gelden geretourneerd worden.
  Voor bestellingen op maat streeft Sam maakt het om na ontvangst van betaling de bestelling binnen 5 tot 10 dagen te verzenden.
 • Afhalen van de bestelling door de klant
  Sam maakt het geeft ook de mogelijkheid om de bestelling op afspraak af te halen.
  U kunt dit bij uw bestelling aangeven, ook is er de mogelijkheid op bij af halen te betalen.

Verzendkosten

De bestellingen worden verzonden via PostNL. De tarieven zijn gebaseerd op de tarieven van PostNL.
Sam maakt het is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door PostNL.
Er is ook een mogelijkheid om de bestelling af te halen bij Sam maakt het in Heukelum. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht.

Betaling

 • Bij verzending door Sam maakt het
  De bestelling wordt verzonden na betaling. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een bevestiging van uw bestelling, met daarin een overzicht van de bestelde producten, het totaalbedrag inclusief verzendkosten en een ordernummer. De betaling dient binnen 5 dagen overgemaakt te worden op rekeningnummer NL94 KNAB 0256 3984 10 op naam van Sam maakt het o.v.v. het ordernummer.
  Na ontvangst van betaling ontvangt u hiervan een bevestiging per mail. Indien Sam maakt het binnen 5 dagen nog geen betaling heeft ontvangen, beschouwt Sam maakt het de bestelling als geannuleerd.
 • Afhalen van de bestelling door de klant

U kunt contant betalen bij afhalen van uw bestelling. Of u kunt het bedrag vooraf overmaken aan Sam maakt het. De betaling dient overgemaakt te worden op rekeningnummer NL94 KNAB 0256 3984 10 op naam van Sam maakt het ovv het ordernummer. Na ontvangst van betaling ontvangt u hiervan een bevestiging per mail.

Persoonsgegevens

We verwerken uw gegevens wanneer u die met ons deelt doordat u het contactformulier op onze website invult. Of wanneer u telefonisch uw gegevens aan ons doorgeeft. Uw gegevens hebben wij nodig om de door u bestelde artikelen te kunnen verzenden.

Wijzigingsrecht

Sam maakt het behoudt zich het recht om de algemene voorwaarden en inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Zet- en drukfouten voorbehouden.

Copyright

Niets uit deze website mag gekopieerd worden en/of verspreid worden zonder toestemming van Sam maakt het.